Dinerkaart
Drie gangen menu
-
Broccoli-crèmesoep
Heerlijke crémesoep van verse broccoli en boerenroom.
-
Sukade
Langzaam gegaarde rundersukade met een saus van gereduceerde stoofjus met boerenroom.
-
Vanille ijs met frambozensaus
Vanille soft-ijs met frambozensaus en geroosterde amandelen.
(In deze aanbieding zijn geen veranderingen mogelijk en geen andere kortingen van toepassing.)
Voorgerechten
-
Carpaccio van rundvlees
Dun gesneden huisgemaakte carpaccio op gemengde salade met balsamico dressing, zongedroogde tomaatjes, geschaafde Grana Padano en pijnboompitten met stokbrood en roomboter.
€ 12,50 -
Ravioli porcini
Met gebakken eekhoorntjesbrood en ricotta gevulde ravioli met truffelroomsaus.
€ 11,00 -
Vers gebakken champignons
In een krokant jasje met "Café de Paris" kruidenboter, op gemengde salade met truffelmayonaise en vers gebakken stokbrood.
€ 10,00
Soepen
-
Heldere rundvleesbouillon
Heldere bouillon van Black-Angus vlees, met een garnituur van prei, wortel, knolselderie.
€ 5,75 -
Broccoli-crèmesoep
Gebonden soep van groenten-bouillon, verse broccoli en boerenroom.
€ 5,75 -
Heldere uiensoep
Een heldere soep van uien, witte wijn en groentenbouillon.
€ 6,00 -
Pompoen-crèmesoep
Gebonden soep van groentenbouillon, verse pompoen, paprika, knoflook en boerenroom.
€ 5,75
Visgerechten
-
Zalmfilet "Chermoula"
Zalmfilet uit de over, op Marokkaanse wijze bereid
€ 22,00 -
Vis trio
Een trio van rode mulfilét, kabeljauw en scampi's, in een beetje roomboter gebakken.
€ 22,00 -
Scampi's
Een pannetje met reeds gepelde en schoongemaakte scampi's geserveerd met een pittige Thaise kruidenboter.
€ 24,00
Vleesgerechten
-
Grill trio
Entrecote, varkenshaas en maiskipfilet, samen ± 210 gram, op de grill gegaard en geserveerd met kruidenboter.
€ 22,00 -
Bavette
Onze Noord-Amerikaanse Black Angus bavette is rundvlees van de meest constante kwaliteit. Dit supermalse rundvlees serveren wij rood/medium, met een saus van kalfsjus en Malaga wijn.
€ 26,00 -
Entrecôte "Café de Paris"
±200 gram entrecôte van het Limousin rund, gegrild en daarna gegratineerd met de originele 'Café de Paris' kruidenboter.
€ 24,00 -
Kalfslever
Gebakken kalfslever met gerookt spek en uien.
€ 23,50 -
Eendenborst
Getrancheerde rosé gebakken eendenborst met een saus van zwarte knoflook, geserveerd met lente uit en knolselderij.
€ 24,50 -
Sukade
Langzaam gegaarde rundersukade met bruine roomsaus.
€ 20,00 -
Wildzwijnswang
Langzaam gegaarde wildzwijnswang met een selectie van bospaddenstoelen.
€ 24,50
Vegetarisch
-
Steak dubarry
Een lacto-vegetarische steak van bloemkool en "kaas", met remouladesaus.
€ 19,50 -
Escalope jardinière
Een filét van groenten en granen, met een hollandaisesaus.
€ 19,50 -
Italiaanse boswachtersteak
Een vegetarische steak met pesto, op een bedje van groenten gedresseerd en gegratineerd met "kaas".
€ 19,50
Nagerechten
-
After dinner coffee
Een lekker pittig kopje ristretto koffie met slagroom, likeur en kleine lekkernijen.
€ 6,50 -
Coupe bramen-sorbetijs
Bramen-sorbetijs met verse bramen uit eigen tuin, slagroom en geroosterde amandelen.
€ 6,50 -
Coupe 'Dronken Sultan'
Een coupe vanille softijs met een saus van rum en rozijnen, slagroom en een wafeltje.
€ 6,00 -
Worteltaart
Een combinatie van drie lekkernijen; worteltaart, frambozen compôte en vanille parfait. Met geroosterde amandelen en slagroom.
€ 7,50 -
Grand dessert
Een bord vol heerlijke huisgemaakte kleine desserts.
€ 10,50
Koffie
-
Irish coffee
Een traditionele verwenner, koffie met Ierse whisky en opgeklopte room.
€ 6,45 -
Marakesh coffee
Een glas krachtige zwarte koffie met speciale Arabische koffielikeur en opgeklopte room.
€ 6,45 -
French coffee
Lekkere zwarte koffie met Grand Marnier en room.
€ 6,45 -
Dokkumer coffee
Heerlijk zwarte koffie met bruine suiker, berenburger en room.
€ 6,45 -
Royale coffee
Een glas zwarte koffie met bruine suiker, cognac en room.
€ 6,45 -
D.O.M coffee
Zwarte koffie met benedictine en een flinke rozet slagroom.
€ 6,45 -
Wiener melange
Speciaal voor de 'bob', lekkere koffie met melk, een vleugje cacao en slagroom, naar het Weense recept.
€ 3,50